Cum s-au cunoscut Florin Salam şi Roxana Dobre! Fănica, regretata soţie a manelistului, i-a scos-o în cale

+3 click pentru
galerie

Cum s-au cunoscut Florin Salam şi Roxana Dobre! Fănica, regretata soţie a manelistului, i-a scos-o în cale © arhivă

După moartea Fănicăi, Florin Salam a încercat să-şi refacă viaţa cu mai multe femei, dar toate relaţiile au fost sortite eşecului. Zâmbetul i-a reapărut pe chip când a cunoscut-o pe Roxana Dobre! A fost dragoste la prima vedere şi iată că, împreună, şi-au întemeiat o frumoasă familie.

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Nu e un secret că a fost dragoste la prima vedere. De-a lungul timpului, au făcut sacrificii, s-au sprijinit, s-au respectat, iar Roxana Dobre i-a dăruit manelistului trei copii. Acum, relaţia lor este una dintre cele mai sudate din showbiz. 

Roxana Dobre a apărut în viaţa lui Florin Salam la câţiva ani de la moartea Fănicăi, prima soţie a manelistului. Florin Salam a declarat de nenumărate ori că Ştefania Stoian va ocupa întotdeauna un loc important în inima sa şi că îl ajută de acolo, din Ceruri.

Ba mai mult, Fănica ar fi fost cea care i-a scos-o în cale pe Roxana Dobre! 

Cum l-a ajutat Fănica pe Florin Salam, din Ceruri

"Fănica mea mă ajută şi acum de acolo de sus, poate că ea m-a ajutat să gândesc aşa şi să aleg aşa. Fănica m-a ajutat să-mi potolesc viaţa. Ea i-a ajutat mult pe copii mei", a declarat Florin Salam în trecut.

Iar Roxana Dobre a ştiut cum să gestioneze situaţia. Le este alături şi copiilor rezultaţi din povestea de dragoste a lui Florin Salam cu Fănica şi, mai mult, a fost întotdeauna deschisă discuţiilor despre regretata soţie. 

"Eu vorbesc cu Roxana de Fănica mea, nu o să o uit niciodată pe Fănica, dacă nu era ea, eu nu iubeam niciodată şi i-am zis asta", preciza Florin Salam.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro