Cum s-au cunoscut Mihai Morar şi soţia sa. Cei doi au fost la început colegi de serviciu. ''Ea era într-o relație, eu eram într-o relație''

+3 click pentru
galerie

Cum s-au cunoscut Mihai Morar şi soţia sa. Cei doi au fost la început colegi de serviciu. ''Ea era într-o relație, eu eram într-o relație'' © Instagram

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune de la noi. Acesta a reuşit să le intre la sufletele fanilor, atât prin intermediul emisiunii de la Radio Zu, cât şi prin întâlnirile din fiecare seară, de pe micul ecran, de la "Răi Da' Buni''.

Toată împlinirea profesională, însă, nu ar fi fost posibilă, dacă în spatele ''unui bărbat puternic nu stă şi o femeie puternic''. Mihai Morar a avut parte de fiecare dată de susţinerea soţiei sale, Gabriela, care i-a fost aproape la orice pas. De altfel, l-a şi făcut tată de trei ori, iar împlinirea este una fără egal.

Nu multă lume ştie, însă Mihai Morar şi Gabriela au fost la început colegi. Cei doi au lucrat la radio, iar de acolo s-a şi înfiripat povestea lor de iubire. Invitat la emisiunea  „De-a viața ascunselea” de la Antena 3, Mihai Morar a povestit despre începutul relaţiei cu soţia sa, precizând că ea a fost cea care a făcut primul pas în relaţie.

''Ne știam de ceva timp, eram colegi. Nu mă gândeam la căsătorie. Era perioada de 20 de ani, nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc cu colega mea de radio. Îmi plăcea de ea. Ea era într-o relație, eu eram într-o relație. Între timp, relațiile noastre s-au destrămat. Singuri fiind, ea m-a invitat în vacanță. Eu n-aveam niciun plan pentru vacanța aia(...).Mi-am găsit jumătatea vieții, în radio.

Am refuzat să mă duc cu ea, erau niște excursii plătite de radio. M-am dus acasă, avea tata probleme de sănătate. M-am întors la începutul sezonului de toamnă. Am invitat-o prima oară în oraș și a refuzat și apoi am invitat-o la un concert de vioară și a zis da. Restul e istorie'', a spus Mihai Morar, potrivit sursei citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro