Cum se menține tânăr Ștefan Bănică Jr. Actorul nu se abate de la o singură regulă

Cum se menține tânăr Ștefan Bănică Jr. Actorul nu se abate de la o singură regulă © Arhiva

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Milioane de oameni îl apreciază și îi fredonează versurile în concerte, iar actorul a știut mereu cum să rezoneze cu fanii și cum să dea tot cea are mai bun pe scenă. 

Ștefan Bănică Jr. a împlinit 52 de ani pe 18 octombrie,dar nu îi dai mai mult de 30. A fost considerat mereu un adevărat Don Juan al showbizului, dar spune despre el că este un spirit tânăr și nu simte vârsta pe care o are în buletin.

”Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt. Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine rămâi tânăr”, a declarat Ștefan Bănică Jr, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Pe lângă faptul că Ștefan Bănică Jr este un artist desăvârșit, este și un tată împlinit. Actorul a devenit tată pentru a treia oară în urmă cu câteva luni, atunci când soția lui, Lavinia Pîrva l-a adus pe lume pe micuțul Alexandru. Actorul a fost extrem de emoționat că va deveni, din nou tată, și chiar a spus că "Dumnezeu în încearcă", în cadrul unui concert, după ce a aflat frumoasa veste.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro