Cum se protejează Alina Eremia de coronavirus: „Nu cred că trebuie tratată superficial situația asta”

+3 click pentru
galerie

Cum se protejează Alina Eremia de coronavirus: „Nu cred că trebuie tratată superficial situația asta” © Instagram

După ce mai multe vedete din showbiz-ul autohton au declarat că au luat măsuri radicale în contextul pandemiei de coronavirus, Alina Eremia a vorbit și ea, la rândul ei, despre acest subiect. Iată ce le-a transmis vedeta admiratorilor de pe rețelele de socializare!

Alina Eremia a povestit pe contul său de Instagram că deși subiectul este unul foarte discutat, artista a preferat să se abțină din a-și da cu părerea până acum din cauza lipsei de informații complete. Cântăreața a mărturisit că pandemia de Covid-19 nu trebuie tratată superficial, din contră, trebuie să fie luată foarte în serios.

„Am tot evitat să vorbesc despre coronavirus, despre acest fenomen, pentru că nu cred avem la dispoziție toate informațiile pentru a ne putea forma o părere cât mai corectă. În fiecare zi se descoperă lucruri noi, circulă știri și tocmai de asta cred că e foarte important de unde ne luăm informațiile. Din punctul meu de vedere, și subliniez că este părerea mea personală, cred că sunt câteva lucruri pe care le putem face și țin de o bună conduită și de responsabilitate vis a vis de noi și de cei din jurul nostru. Cred că nu trebuie tratată superficial situația asta, nu trebuie ignorată”, a transmis Alina Eremia pe rețeaua socială.

În continuare, artista a spus că este de datoria fiecăruia să își ia măsuri de precauție, mai ales în ceea ce privește igiena. Potrivit spuselor sale, Alina Eremia consideră că dacă oamenii vor fi calmi și responsabili, situația va înceta să se răspândească.

„Ar trebui să încercăm să ne expunem cât mai puțin și să nu-i punem în pericol pe cei care sunt mai vulnerabili. Nici nu mai pomenesc de regulile de igienă care ar trebui să fie la ordinea zilei. Dacă ne păstrăm calmul, suntem precauți, avem grijă la regulile de protecție și prevenție, nu cred că situația se va răspândi și mai mult. Și încă un lucru: ceea ce gândim se materializează, indiferent că noi conștientizăm chestia asta sau nu, așa că ar fi bine să acționăm pe toate planurile, să luăm măsuri pe toate planurile”, a mai spus artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro