FOTO / Alina Eremia şi-a lăsat fanii cu gura căscată. Prin ce transformare spectaculoasă de look a trecut cântăreaţa

+3 click pentru
galerie

FOTO / Alina Eremia şi-a lăsat fanii cu gura căscată. Prin ce transformare spectaculoasă de look a trecut cântăreaţa © Instagram

Alina Eremia uimeşte din nou! De-a lungul carierei sale, vedeta a demonstrat că nu are nicio reţinere în legătură cu schimbările, astfel că, şi de data aceasta a apelat la o transformare spectaculoasă de look. Fanii au rămas muţi de uimire!

Alina Eremia este o apariţie, în adevăratul sens al cuvântului. Indiferent de evenimentul la care participă, cântăreaţa atrage toate privirile din jurul său, prin look-urile sale speciale. După ce a făcut senzaţie pe Internet, afişându-se în "rolul" unei profesoare, de această dată, artista revine cu o nouă înfăţişare de senzaţie.

De curând, Alina Eremia i-a surprins pe internauţi cu un look asemănător cu cel al prinţesei Rapunzel. Cu un păr blond şi foarte lung, vedeta a atras simpatia fanilor, admirând-o şi încurajând-o să îşi lase oricând podoaba capilară să crească la această lungime.

Alina Eremia, despre pasiunea pentru tatuaje

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Alina Eremia mai are o mare plăcere ascunsă... tatuajele! Vedeta are deja câteva, însă nu pare să se oprească aici. Potrivit spuselor sale, primul desen are o semnificaţie specială, având legătură cu melodia sa "A fost o nebunie".

„Povestea primului tatuaj este corelată cu single-ul "A fost o nebunie". Toți trecem prin "ghearele" ei, uneori atingând fericirea, alteori sfârşind prin a fi răniți. Dar orice s-ar întâmpla, suntem optimişti, continuăm să riscăm pentru că noi suntem plămădiți din iubire. Este un reflex uman. "Love is infinite". Iubirea este infinită.", a povestit Alina Eremia, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro