FOTO / Alina Eremia nu se mai ascunde! Vedeta a postat prima fotografie cu iubitul ei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Alina Eremia nu se mai ascunde! Vedeta a postat prima fotografie cu iubitul ei © Instagram

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi! Pe lângă fani, artista are parte şi de dragostea iubitului, pe care a ales să nu-l mai ţină secret!

Alina Eremia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este frumoasă, talentată şi se bucură de un succes colosal. Ei bine, pe lângă concerte şi evenimente, blondina nu uită de viaţa personală.

Artista i-a făcut o surpriză iubitului ei, cu ocazia zilei de naştere şi a postat pentru prima oară, o fotografie cu cei doi. Din poză reiese că Alina şi bărbatul pe care l-a ţinut ascuns atâta timp trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, radiind de fericire, zâmbetul vedetei fiind mai mult decât vizibil. 

De ce a ajuns la spital

Conform Libertatea.ro, artista a ajuns la spital din cauza deviaţiei de sept care nu mai suporta amânare. Problema Alinei nu este una recentă, deoarece vedeta nu mai putea respira de câţiva ani prin nara dreaptă, fiind nevoită de fiecare dată să-şi ţină picăturile nazale după ea. În cazul în care nu se opera, artista şi-ar fi putut risca cariera. 

„A venit la spital cu un caz grav de deviație de sept, cu obstrucționare nazală și inflamația mucoasei nazale, ceea ce necesita imediata intervenție chirurgicală, mai ales că abia mai putea respira. O amânare putea să producă o proastă oxigenare a creierului și a inimii", susţin surse din interiorul clinicii.

În urma intervenţiei, Alina a declarat că este bine şi că operaţia este una reuşită. Cu toate că i-a fost teamă, acum se recuperează, fiind sigură că totul va fi bine pe viitor. „Sunt ok. Operația de deviație de sept a fost una reușită. Deși am amânat-o foarte mult timp, trebuia să o fac de acum mulți ani. Foloseam picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani. Se agravase, nu își mai făceau efectul. Rezultau nopți nedormite și migrene. Au apărut complicații, am făcut rinită cronică. Mi-a fost teamă, știam de metodele clasice de operație și de asta am evitat mult timp să fac asta.”, a declarat Alina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro