FOTO / Alina Eremia, mai sexy ca niciodată. Cum își menține silueta de invidia

+3 click pentru
galerie

FOTO / Alina Eremia, mai sexy ca niciodată. Cum își menține silueta de invidia © instagram

Alina Eremia este fără dar și poate una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Frumoasa vedetă are grijă mereu să apară în fața fanilor în cea mai bună condiție, iar de aceea merge cât mai des la sala de fitness.

Alina Eremia reușește de fiecare dată să fie în atenția admiratorilor, dar mai ales în atenția bărbaților având un corp de invidiat. Ei bine, artista muncește din greu pentru a avea cea mai bună siluetă și nu se dă înapoi atunci când vine vorba de sală. 

Într-unul dintre filmulețele postate de cântăreață în mediul online, Alina Eremia este surprinsă în sala de fitness acolo unde se antrenează pentru a fi în formă, atât pentru ea, dar și pentru cât și pentru iubitul care îi este alături la fiecare pas și lângă care se simte în al noulea cer de fiecare dată. 

”Happy că am voie să fac antrenament !!! După 2 săptămâni de pauză!”, a scris cântăreața la o fotografie de pe InstaStory. 

Vedeta a făcut în urmă cu doar câteva săptămâni o operație la nas din cauza unei devianții de sept pentru care aceasta nu mai putea respira. 

Celebra cântăreață se afla în topul celor mai îndrăgite artiste din țara noastră, iar aceasta face senzație oriunde își face prezența. Tânăra se bucură de o carieră de succes, dar și de o viață personală foarte împlinită alături de familia sa, dar și de jumătatea sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro