Cum şi-a început Simona Gherghe cariera în televiziune. "Îmi tremurau genunchii"

+3 click pentru
galerie

Cum şi-a început Simona Gherghe cariera în televiziune. "Îmi tremurau genunchii" © Instagram

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi. Este veselă, plină de viaţă, mereu informată şi dispusă să dea totul pentru publicul său. Astăzi face parte dintre cele mai admirate prezentatoare, însă puţini ştiu cât de greu i-a fost la început, când a ajuns în Bucureşti.

Invitată la "Neaţa cu Răzvan şi Dani", cu ocazia aniversării a 26 de ani de existenţă, Simona Gherghe a povestit despre începuturile ei în televiziune, dar şi despre ziua în care a ajuns în Bucureşti.

Simona Gherghe lucra la Antena 1 Iaşi, iar într-o zi a primit un telefon, în care era întrebată dacă vrea să meargă în Capitală, pentru a da o probă. Aceasta nu a stat pe gânduri, s-a urcat în primul tren şi a ajuns la Bucureşti. Aşa cum era normal, Simona Gherghe nu cunoştea oraşul, aşa că a avut parte de prima experineţă specifică Bucureştiului: un taximetrist a ţinut musai să-i facă cunoştinţă cu toate locurile din Capitală :).

Ajunsă la sediul Antenei 1, Simona Gherghe era plină de emoţii, însă a reuşit să impresioneze, iar răspunsul pozitiv a venit pe loc. Simona Gherghe a fost acceptată, iar în doar o săptămână a ajuns la pupitrul ştirilor de la Antena 1. Simona Gherghe a povestit cu nostalgie şi cu bucurie despre aceste amintiri, care au făcut-o să ajungă unde este astăzi.

"Nu ştiam Bucureştiul, am luat un taxi, care ne-a făcut un tur al Bucureştiului. Îmi tremurau genunchii, îi vedeam pe oamenii aia live. Am veni de la Iaşi cu un sacou cam mare pe mine, mi-a dar Sandra un sacou de-al ei. Seara, deja căutam cazare în Bucureşti, iar peste o săptămână prezentam primul jurnal. Nu ştiam pe nimeni", a spus Simona Gherghe la "Neaţa cu Răzvan şi Dani".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro