Cum și-a înecat Bianca Drăgușanu amarul, după despărțirea de Tristan Tate. Blondina a luat decizia imediat

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu © Instagram

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu confirma, în exclusivitate pentru www.spynews.ro, că povestea dintre ea și Tristan Tate s-a terminat cu scântei. Nu a fost deloc vorba de o ruptură pașnică, ci despre supărări și reproșuri. Iar, de aici, a venit și decizia luată de Bianca Drăgușanu, imediat după despărțire.

Bianca Drăgușanu a pus piciorul în prag și i-a spus „adio” lui Tristan Tate, iar totul s-a petrecut într-un restaurant. Scenele au fost destul de aprinse, întrucât blondina părăsit localul destul de supărată și îngândurată.

Tocmai de aceea, dezvăluie prietene ale vedetei, Bianca Drăgușanu a decis că trebuie să uite rapid de această cumpănă amoroasă. Blondina și-a făcut bagajele și a plecat într-o vacanță cât mai luxoasă, special pentru a acoperi supărările cu un răsfăț bine meritat.

„Da, la un restaurant ne-am despărţit, aşa e. Înainte să ne despărţim, am avut discuţii, pentru mine era premeditată asta cu despărţirea, la modul... nu a fost prima oară. Am avut discuţii. Tot i-am zis că nu mă regăsesc, nu mă recunosc, nu mă face fericită, nu îmi mai place. De atunci ne-am promis că o să fim civilizaţi şi nu o să mai vorbim unul de altul”, a spus Bianca Drăguşanu în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro