Cum şi-a petrecut Delia ziua de naştere! Surprize după surprize, în faţa fanilor / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Cum şi-a petrecut Delia ziua de naştere! Surprize după surprize, în faţa fanilor / VIDEO © Instagram

Delia a împlinit 38 de ani şi şi-a sărbătorit ziua pe scenă. Alături de ea au fost prietenii, fanii, dar şi colegii de breaslă care au cântat împreună cu artista. Şi aşa cum probabil vă aşteptaţi, Delia a avut parte de multe surprize, însă cea de la finalul concertului a emoţionat-o cel mai mult! Despre ce e vorba vă spunem acum!

Chiar a fost ziua ei, iar Delia şi-a petrecut-o într-un local din nordul Capitalei. Dar nu doar la distracţie, ci şi la muncă, fiindcă artista a susţinut un concert pentru fanii ei, dar şi pentru prietenii care i-au fost alături într-un număr impresionant.

Codin Maticiuc, Monica Munteanu, fostul ei coleg de trupă, Nick, Dan Teodorescu, Doru Teodorut, Speak şi mulţi alţii au fost alături de Delia atât în public, cât şi pe scenă.

Delia a făcut un spectacol de senzaţie de ziua ei alături de Speak. Seara nu s-a încheiat fără flori! Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a fost un genteman şi i-a adus colegei de breaslă un buchet superb de flori şi încă ceva. 

Doru Teodoruţ a fost şi el prezent la ziua Deliei... Şi bineînţeles că de la un asemenea concert nu putea lipsi sora Deliei, Oana. Cele două surori au cântat împreună, au dansat dar s-au şi îmbrăţişat, demonstrând încă o data cât de mult ţin una la cealaltă!

Şi că tot am menţionat de "surpriza serii"... Ei bine, a venit şi tortul, pe ritm de manele! Tot publicul i-a cântat Deliei La mulţi ani, iar artista le-a mulţumit aşa cum a ştiut ea mai bine... 

"Mulţumesc din suflet, sunteţi absolut minunaţi! Mi-aţi făcut pielea de găină şi, în general, nu mi se întâmplă mie asta. Muţumesc mult!", le-a spus Delia celor ce i-au fost aproape, potrivit Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro