Delia împlineşte astăzi 38 de ani! Mesajul emoţionant transmis de mama sa

+3 click pentru
galerie

Delia împlineşte astăzi 38 de ani! Mesajul emoţionant transmis de mama sa © Instagram

Delia împlineşte astăzi 38 de ani. Este zi mare pentru frumoasa artistă şi pentru familia ei, care a început să transmită deja urări de suflet. Cel mai emoţionant mesaj este, însă, cel al mamei sale.

Gina Matache, mesaj de suflet penbru Delia

Ajunsă la 38 de ani, Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Veselă, cu zâmbetul pe chip de fiecare dată, spontană, amuzantă şi cu inimă de copil, artista le-a intrat la suflet fanilor. În plus, vocea sa inconfundabilă şi profesionalismul de care dă dovadă o fac pe Delia să fie în topul cântăreţilor din România.

Astăzi împlineşte 38 de ani, iar această vârstă o prinde mai fericită ca niciodată. Are un soţ iubitor, o carieră strălucitoare şi o familie frumoasă, care o iubeşte enorm. Şi chiar în semn de dragoste, mama sa i-a transmis Deliei un mesaj extrem de emoţionant cu ocazia aniversării sale.

Gina Matache a realizat un colaj cu poze de când Delia era mică şi l-a împărtăşit cu fanii săi, alături de un mesaj extrem de emoţionant.

''La mulţi ani, copil bălai! Delia, să nu laşi timpul să te schimbe, să ai grijă de tot ce iubeşti şi să ajungi la anii, la care să faci acelaşi filmuleţ pentru copilul vostru'', a scris Gina Matache pe Facebook.

Cadoul primit de la mama ei a bucurat-o enorm pe artistă, care a ţinut să reposteze filmuleţul, alături de câteva cuvinte de mulţumire la adresa celei care i-a dat viaţă.

''Colaj făcut de mamiiiii! Mami, te iubesc! ✨✨✨'', a scris Delia pe Instagram. Fanii au transmis şi ei urări care mai de care mai frumoase artistei pe reţelele sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Colaj facut de mamiiiii!! Mami te iubesc @ginamatache7 ✨✨✨ #happybirthdaytome

A post shared by Delia (@delia) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro