Delia, deranjată de întrebarea unei fane. Artista i-a închis gura imediat. ''Lucrurile astea sunt intime''

+3 click pentru
galerie

Delia, deranjată de întrebarea unei fane. Artista i-a închis gura imediat. ''Lucrurile astea sunt intime'' © Instagram

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi şi tocmai de aceea fanii vor să ştie mereu tot ce se întâmplă cu ea.

Curiozitatea este cu atât mai mare cu cât Delia, de fiecare dată, a încercat să-şi ţină viaţa personală departe de ochii publicului, şi a vrut mereu să fie admirată doar pentru muzica sa.

Ei bine, pentru că unii dintre fanii ei sunt foarte curioşi, nu s-au sfiit să o întrebe pe artistă lucruri şi ceva mai intime. Spre exemplu, una dintre fanele sale a vrut să ştie cum se numeşte medicul care i-a corectat buzele Deliei.

Ţinând cont de faptul că artista preferă să evite subiectele legate de aşa zisele operaţii estetice, Delia a fost destul de strictă în declaraţii. Ba chiar i-a închis gura fanei curioase.

''La ce doctor ai apelat pentru corectarea buzelor? Au ieșit super frumos. Și așa ți-au rămas în continuare!'', a întrebat-o o fană pe Delia.

''Mamă, asta sună ca și când am avut buză de iepure și m-am operat… N-am corectat nimic, ca să-ți răspund. Iar lucrurile astea sunt intime, sunt ca mersul la ginecolog. Nu se discută pe Instagram. Să mă apuc acum să spun unde mi-am făcut plombele sau unde mă epilez și cu ce'', a răspuns Delia.

Delia s-a întors din vacanţa din Singapore

Delia a avut ceva emoţii în cea mai recentă vacanţă pe care a avut-o, din cauza virusului ucigaş din China. Vedeta a fost în Singapore, unde a fost sechestrată la resort, ca urmare a epidemiei care face ravagii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro