Delia îşi încarcă bateriile pentru concertele de Sărbători. Artista a plecat într-o nouă vacanţă de lux, alături de soţul său

+5 click pentru
galerie

Delia îşi încarcă bateriile pentru concertele de Sărbători. Artista a plecat într-o nouă vacanţă de lux, alături de soţul său © Instagram

În timp ce unii sunt în febra pregătirilor pentru Crăciun, alţii se relaxează, pe malul Oceanului. Delia, de exemplu, a bifat o nouă vacanţă exclusivistă, peste mări şi ţări. Artista nu s-a zgârcit, deloc şi a scos o avere din buzunare! Ce-i drept, peisajul de acolo merită toţi banii! Şi suntem siguri că veţi fi de acord cu noi, după ce o să vă arătăm imaginile următoare.

Delia şi soţul ei se afla zilele acestea în Maldive, unde se relaxează după o perioadă încărcată. Artista nu a uitat de fanii ei şi a publicat, ca de obicei, imagini de vis din paradis.

Vila în care sunt cazaţi este construită aproape de malul Oceanului, iar artista are acces împreună cu soţul ei la o bucată de plajă privată, astfel că micul dejun este luat în fiecare dimineaţă pe nisipul fin.

Cântăreaţa este pentru a patra oară în Maldive, locul unde a mai fost în 2017, dar şi în 2018. Se pare că insula din Oeanul Indian îi place la nebunie Deliei, care a făcut o obsesie pentru peisajele exotice în care se filmează sau fotografiază, potrivit Antena Stars.

Dincolo de locurile noi pe care le explorează în vacanţă, Delia se bucură şi de gastronomie. Artista adoră fructele de mare, dar oriunde ar fi nu uită de sushi. O vacanţă ca a Deliei, în care să beneficiezi de o vilă întreagă, plajă privată şi mâncăruri alese costă în jur de zece mii de euro. 

Ce să mai, nu-i asta nicio problemă pentru Delia, pentru că acuşica vin concertele de Sărbători, iar artista îşi va umple conturile la loc. Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, astfel că fanii vor mereu să o vadă pe scenă, iar aceasta nu duce deloc lipsă de concerte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro