Delia, duet de senzaţie cu Florin Salam. Imaginile care i-au făcut pe oameni să plângă de fericire / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Delia, duet de senzaţie cu Florin Salam. Imaginile care i-au făcut pe oameni să plângă de fericire / VIDEO © Facebook / Instagram

Delia şi Florin Salam au făcut un duet de senzaţie, iar cei care i-au ascultat au fost fascinaţi de interpretarea impecabilă a celor doi, iar artiştii au fost bucuroşi să vadă reacţiile atât de calde ale fanilor.

Delia şi Florin Salam au cântat pe muzica lui Adrian Minune

Delia şi Florin Salam au fost protagoniştii un duet impecabil, în urmă cu mai mulţi ani. Cei doi s-ai întâlnit la o petrecere, iar cei prezenţi au vrut să-i vadă împreună. Zis şi făcut. Au pus mâinile pe microfoane şi au dat startul unui moment de senzaţie. Unde mai puneţi că melodia aleasă este nici mai mult, nici mai puţin decât cea a lui Adrian Minune, "Aş da zile de la mine".

Imaginile au fost surprinse de cei prezenţi şi au fost urcate pe internet, pentru ca toată lumea să vadă cât de bine le stă pe aceeaşi scenă lui Florin Salam şi Deliei.

Imaginile de mai jos au fost surprinse în urmă cu mai mulţi ani. De altfel, chiar se poate vedea că manelistul era ceva mai slab, iar Delia adopta un alt stil vestimentar, dar şi un look cu care nu o mai vedem în prezent.

Momentul a fost unul fantastic, spre bucuria fanilor. Cu toţii au fost de acord că Delia s-a adaptat imediat stilului adoptat de Florin Salam, iar rezultatul a fost unul despre care s-a vorbit multă vreme. Ba chiar, cu trecerea anilor, Delia nu s-a sfiit să mai cânte manele, făcând lucrul acesta în mai multe emisiuni la radio.

Irina Rimes a cântat alături de Adrian Minune

O altă artistă a acestei generaţii, care a cântat manele, a fost Irina Rimes. Totul s-a întâmplat recent, la un eveniment, acolo unde artista a urcat pe scenă alături de Adrian Minune. De asemenea, momentul lor a făcut senzaţie. În plus, Irina Rimes a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Minune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro