Sora Deliei, clipe dramatice în faţa casei. Oana nu a mai putut să intre în locuinţă. Incredibil ce s-a întâmplat

+3 click pentru
galerie

Sora Deliei, clipe dramatice în faţa casei. Oana nu a mai putut să intre în locuinţă. Incredibil ce s-a întâmplat © Instagram

Viaţa cu doi copii este extrem de frumoasă, dar şi grea, iar acest lucru îl ştie cel mai bine Oana Matache. Sora Deliei încearcă să se împartă între familie şi carieră, astfel că, la un moment dat, este normal ca lucrurile să nu iasă mereu perfect. Aşa s-a întâmplat şi de această dată.

Oana Matache nu a mai putut să intre în casă

Rămasă singură acasă cu cei doi copii, Oana Matache şi-a dat seama că este nevoie să facă anumite cumpărături, astfel că a mers de urgenţă la supermarket. Totul bine până aici, Oana Matache a achiziţionat toate lucrurile de care era nevoie, însă surpriza cea mare a avut-o abia când a ajuns acasă. 

Din grabă, în momentul în care a plecat, sora Deliei a uitat cheia în casă, iar uşa s-a închis automat. Abia când s-a întors de la cumpărături şi a ajuns cu copiii şi cu cumpărăturile în faţa apartamentului şi-a dat seama ce se întâmplă. Amuzată, dar şi frustrată de întâmplare, Oana Matache a ţinut să le povestească şi fanilor săi ceea ce s-a întâmplat, pentru a le fi acestora învăţătură, să nu repete greşeala ei. 

"Când am ajuns acasă mi-am dat seama că nu am cheia, că am lăsat cheia acasă, că na, copiii, haos. Da, am lăsat cheia acasă şi acum nu mai avem cheie şi lui Bubu i-a fost foame, nororc că am avut un borcănaş de mâncare şi a trebuit să improvizez o lingură dintr-un tub de cremă", a spus Oana Matache pe Instagram.

Copiii Oanei Matache sunt răciţi

În plus, Oana Matache a povestit că situaţia este cu atât mai delicată, cu cât micuţii ei au răcit. Din fericire, nu este vorba despre nimic foarte grav, însă, chiar şi aşa, ca mamă, este normal ca sora Deliei să se impacienteze şi să încerce să-i protejeze cât mai mult pe Bogdănel şi pe Jessie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro