Fetiţa Oanei Matache a ajuns la medic. Ce se întâmplă cu nepoţica Deliei

+3 click pentru
galerie

Fetiţa Oanei Matache a ajuns la medic. Ce se întâmplă cu nepoţica Deliei © Foto: Instagram

Fetiţa Oanei Matache a ajuns la medic, iar cea care şi-a înştiinţat fanii pe Instagram este chiar mama ei. Sora Deliei a dus-o pe Jessie la doctor pentru a afla dacă este totul în regulă.

Dar, staţi aşa, să nu vă speriaţi pentru că nepoţica Deliei nu a păţit nimic. Jessie a fost dusă la medicul stomatolog doar pentru un control de rutină. Chiar dacă copiii sunt destul de mici, medicii stomatologi recomandă ca părinţii să se îngrjească de la vârste fragede de dantura copiilor, iar Oana Matache dă dovadă încă o dată că este o mamă foarte responsabilă.

Oana Matache şi-a botezat băieţelul

„În 2 ani, nuntă, botez, 2 nașteri, alt botez, nu mai reprezintă așa un factor de stres. A fost foarte drăguț, foarte relaxant...Copil a fost foarte cuminte, acum nu mai vrea să cooperez, mergem acum să ne relaxăm. E deja al doilea botez, suntem ok, ne-am concentrat pe ce trebuia, ne-am organizat bine și a fost ok. A fost foarte liniștit, chiar i-a plăcut foarte mult, a și râs după ce a băut lingurița de vin, dar acum este un pic supărat. 
Jessie a luat ca atare evenimentul și s-a plimbat prin biserică, a tras de chestii pe acolo, ce putea să facă un copil de 1 an jumate.

Acum doarme în mașină. Am fost foarte relaxați toți, e ca o duminică în care mergi la biserică, doar că foarte specială, dar stres 0. Atunci ne-am stresat foarte rău pe tot felul de chestii. Acum a fost foarte relaxat, l-am lăsat în piciorușele goale, nu ne-am mai stresat cu chestii inutile. Mama e foarte activă, mă ajută, a culcat-o pe Jessie. A stat cu cea mică. Mergem acasă să lăsăm o parte din invitați, ne schimbă, ne aranjăm și mergem la petrecere”, a spus Oana Matache, la Antena Stars. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro