Oana Matache a vrut să plece în vacanță, dar familia i-a interzis! De la ce au pornit neînțelegerile

Oana Matache a vrut să plece în vacanță, dar familia i-a interzis! De la ce au pornit neînțelegerile © Instagram

Neînţelegeri, în familia Deliei Matache! Sora artistei a vrut să meargă cu fetiţa cea mare la munte, iar cei din familie i-au interzis asta... totul- din cauza unui singur motiv.

Oana Matache a avut şi prima reacţie cu privire la acest incident, pentru Antena Stars. Sora Deliei a explicat ca a fost o simplă glumă, însă grijile soţului au fost cât se poate de reale. 

"Nu era nimic, era o glumă. Nu s-a împotrivit nimeni. Şi-a făcut soţul griji, atâta tot, şi-a făcut soţul griji că e cod galben de furtuni, de nu ştiu ce şi să nu ne ia vreo furtună pe sus. S-au speriat ei aşa, nu aveau nici o problemă şi au zis să facem o problemă.", a declarat Oana Matache, la Antena Stars. 

Oana Matache spune că nu mai are în plan nici o vacanţă din cauza faptului că soţul ei munceşte destul de mult și nu au timp să planifice. 

"Ne este foarte greu să ne plănuim din timp pentru că tăticul lucrează mereu, are o afacere şi e afacerea lui şi asta înseamnă că nu prea poate să plece, trebuie să supravegheze totul aproape  şi din păcate, nu putem să fim nici prea spontani, nici prea să ne pregătim din timp, se mai întâmplă aşa o dată la nu ştiu cât timp  să-mi zică: măi, uite, am vrea să fim mai relaxate şi am putea să plecăm undeva. Şi atunci, graba mare care, când, unde prindem hotel, unde prindem zboruri, mergem.", a mai spus Oana Matache

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro