Delia, o nouă vacanţă exclusivistă peste mări şi ţări. Artista nu s-a zgârcit deloc şi a scos o avere din buzunare

+5 click pentru
galerie

Delia, o nouă vacanţă exclusivistă peste mări şi ţări. Artista nu s-a zgârcit deloc şi a scos o avere din buzunare © Instagram

Delia a plecat, din nou, departe de România. Și dacă ultima dată am văzut-o explorând munţi, de această dată artista a ales o destinație exotică, acolo unde a mers alături de soţul ei! Un loc celebru printre amatorii de vacanțe scumpe, de altfel. Iar noi avem imagini fabuloase din escapada celor doi!

Delia a scos o avere din buzunare pentru vacanţa de cinci stele

Locul pe care l-a ales Delia pentru cea mai recentă vacanță este absolut fantastic. Este vorba despre o locație exclusivistă, departe, la căldură. Cu plaje cu nisip fin, apă turcoaz, cristalină, palmieri și nuci de cocos. Da, da....vorbim despre Maldive. Un loc celebru printre amatorii de vacanțe scumpe.

Dar frica nu a impierdicat-o pe Delia să aleagă un resort de lux fix în mijlocul oceanului. Un resort în care un sejur de 6 nopți cu mic dejun costă nu mai puțin de 10.000 de euro, potrivit Antena Stars. Dar când muncești din greu un an întreg, meriți câteva zile de răsfăț într-un astfel de loc. Iar Delia ne-a facut şi un tur al vilei în care stă alături de soțul său, Răzvan Munteanu.

Iar la așa vacanțe, oricare dintre noi ar visa. Peisaje rupte din Rai, plajă, piscină, ocean. Cui nu i-ar plăcea să se trezească dimineața în Paradis și să se bucure de briza și razele sorelui, așa cum face Delia noastră.

S-au răsfățat cu cocktailuri și bunătăți specifice locului, au înnotat în apele luminate de razele soarelui, s-au relaxat pe plaja divină, dar asta nu este tot. Pentru că atunci când merge în vacanțe, Delia vrea să vadă cât mai mult din locurile pe care le alege.

Relaxarea Deliei este de înţeles pentru că urmează o perioadă extrem de solicitantă pentru artistă, luna decembrie fiind una plină de concerte şi de recitaluri. Astfel, cu bateriile încărcate din Maldive, Delia este pregătită să-şi bucure, din nou, fanii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tiktoks

A post shared by Delia (@delia) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro