Delia nu se mai satură de vacanțe. Artista a plecat într-o nouă escapadă alături de soțul său. Ce destinație au ales

+3 click pentru
galerie

Delia nu se mai satură de vacanțe. Artista a plecat într-o nouă escapadă alături de soțul său. Ce destinație au ales © arhiva

Cum putea începe Delia noul an, dacă nu cu o vacanţă corespunzătoare? Şi cum artistei îi place la soare, pe meleaguri exotice, a ales petru începutul lui 2020 una dintre destinaţiile sale favorite, Thailanda. Blondina a avut grijă să impărtăşească cu urmăritorii săi imagini senzaţionale cu peisajele care îţi tăiau răsuflarea. 

Chiar dacă se află în vacanţă, Delia şi soţul ei sunt extrem de matinali, se trezesc la primele ore ale dimineţii, pentru a se putea bucura toată ziua de frumuseţile locului. Iar o zi reuşită începe cu un mic dejun ca la carte, cu tot felul de preparate delicioase, care le-a dat Deliei şi lui Răzvan energia necesară pentru activităţile planificate.

Totuși nu era o problemă dacă lipsea micul dejun, deoarece Delia a avut norocul ca în curtea cabanei unde au fost cazaţi să fie tot felul de pomi fructiferi, printre care şi delicioasele star fruits, din care Delia a mâncat cu poftă. 

Cei doi îndrăgostiţi au mers la plajă, unde au petrecut toată ziua întinşi la soare, pe nisipul fin al Thailandei. Iar apusul superb pe care l-a surprins Delia a stârnit invidia urmăritorilor de pe Instagram. În plus, pe seară Răzvan a mai avut energie şi pentru a se da în leagănul imens amplasat pe plajă. 

Nu-i de mirare că Delia a ales o destinație exotică pentru începutul lui 2020, dar după toate concertele și proiectele pe care le-a avut în 2019, această vacanță este mai mult decât perfectă pentru frumoasa artistă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro