Delia este pregătită să fie mamă și își dorește o fetiță: „Mergem cu încredere înainte”

+3 click pentru
galerie

Delia este pregătită să fie mamă și își dorește o fetiță © Instagram

Pentru Delia, nu există o întrebare pe care a auzit-o mai des decât cea despre o eventuală sarcină. Cam încă de când se știe, fiecare interviu parcă a dus spre aceeași destinație: când vine bebe?

Ei bine, odată cu trecerea anilor, răspunsul Deliei s-a tot schimbat. Acum, parcă mai sincer ca niciodată, a mărturisit că, mai mult sau mai puțin, se simte pregătită să devină mamă și că în mod sigur va ajunge să îmbrace și această „vestă”. Singura problemă este că nu știe când!

Când devine Delia mamă

Mereu spontană, Delia trăiește în prezent. Dovada este că, chiar dacă se pare că și-a descoperit latura maternă și este pregătită să își întemeieze o familie, nu poate spune exact când va veni acest moment.

Într-un interviu la Antena Stars, din intimitatea casei sale luxoase, Delia a explicat că este pur și simplu topită după cei doi copii ai surorii sale. De aici și dorința de a avea proprii ei copii.

Știe deja și că își dorește să aibă o fetiță, care ar vrea să fie copia fidelă a nepoatei sale, Jessi.

„Da, normal. O să mergem și noi cu încredere înainte. Eu nu zic că nu. Nimeni nu știe când. Mi-ar plăcea să am... am zis, sunt fixată me Jessi și mi-aș dori să fie exact ca ea. Fetițele mi se par mai simpatice, mai carismatice, mai ofertante”, a declarat Delia, la „Dosarele VIP”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro