Cum și-a pierdut Julie Mayaya inelul de logodnă. Artista face dezvăluiri despre nunta cu iubitul manager

+3 click pentru
galerie

Cum și-a pierdut Julie Mayaya inelul de logodnă. Artista face dezvăluiri despre nunta cu iubitul manager © Instagram

Julie Mayaya se poate declara împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Se iubește cu managerul Mihai Chirvase de ceva vreme, relația lor fiind una discretă și pe care au ținut-o departe de ochii curioșilor. Nu se ferește să spună, însă, cum și-ar dori să arate nunta cu bărbatul din viața ei.

În vârstă de 34 de ani, Julie Mayaya se simte foarte fericită alături de managerul ei, Mihai Chirvase. Se ferește să dea detalii exacte despre relația lor, iar, pentru ea, căsnicia nu este un lucru necesar, considerând că iubirea poate exista și fără acte.

„Dacă va fi să ne căsătorim, nu aș vrea să avem o nuntă ca-n povești de 3 zile și 3 nopți, cu fast și cu sute de invitați. Va fi, probabil, o petrecere între prieteni pe malul mării”, a povestit Julie Mayaya, pentru Click!

Cum și-a pierdut inelul de logodnă

Cererea în căsătorie a avut loc în anul 2018, însă bucuria artistei nu a durat prea mult. A pierdut inelul la scurt timp după, acesta căzând în apele Mării Egee.

„S-a întâmplat în vacanță, când făceam parasailing deasupra Mării Egee. Inelul a căzut, din păcate, în apă, așa că am decis să mai aștept o cerere în care inelul să ajungă la mine”, a mai spus Julie Mayaya.

Julie Mayaya a devenit cunoscută după ce, în anul 2012, a câștigat un concurs de talente. De atunci, s-a ocupat de ce îi place ei cel mai mult: muzica!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro