Cum va fi transportat trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș în România

Cum va fi transportat trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș în România © Arhiva

A trecut aproape o săptămână de când Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, a murit într-un tragic accident produs în Spania. Apropiații pregătesc deja înmormântarea, iar pe data de 10 decembrie trupul neînsuflețit ar trebui să ajungă în țară.

Se pare că ar fi probleme cu procedurile de repatriere a trupului, deoarece sunt foarte complicate și scumpe. Decizia este în mâinile fostei iubite, Viviana, care este și cea care se ocupă îndeaproape de toate cele necesare repatrierii.

Așadar, potrivit wowbiz.ro, există o mare posibilitate ca trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș să fie adus în România cu un dric, iar călătoria ar urma să dureze circa două zile, iar sicriul va fi dotat cu aer condiționat. Pe de altă parte, o altă variantă de transport este pe cale aeriană, însă în această situație trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi așezat într-un sicriu de zinc, fapt ce face imposibilă deschiderea acestuia pentru priveghi.

Cornel Galeș, înmormântat lângă "zânica"

Viviana s-a ocupat de toate cele necesare repatrierii, dar în privința lucrurilor personale ale lui Cornel Galeș acestea vor rămâne în apartamentul din Spania unde a locuit, până când ancheta polițiștilor spanioli se va încheia. Așadar, urmează ca trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș să ajungă în țară pe data de 10 decembrie ți să fie înmormântat lângă Ileana Ciuculete, femeia pe care a iubit-o atât de mult. "Cornel Galeș va fi adus în țară pe 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 12 decembrie, la cimitirul Străulești, chiar lângă Zânica lui. Sunt ușurată, acum, că el se va întoarce aici, unde îi este locul, lângă Ileana lui", a declarat Doina Belu, conform sursei citate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro