Fiica vitregă, mesaj cutremurător după moartea lui Cornel Galeş. "Încă nu pot realiza că te-ai dus"

+3 click pentru
galerie

Fiica vitregă, mesaj cutremurător după moartea lui Cornel Galeş. "Încă nu pot realiza că te-ai dus" © Facebook

Vestea că Cornel Galeş a murit a şocat pe toată lumea. Acesta şi-a pierdut viaţa într-un accident devastator, în Spania, la finalul săptămânii trecute.

Cornel Galeş se mutase de câteva luni în Spania, acolo unde era decis să înceapă o viaţă nouă alături de Viviana, femeia alături de care şi-a refăcut viaţa după moartea Ilenei Ciuculete.Cei doi se înţelegeau bine şi se pare că relaţia funcţiona. Mai mult decât atât, Cornel Galeş nu se înţelegea bine doar cu iubita lui, ci şi cu fiica acesteia.

De altfel, Sasha a şi transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, după ce tatăl său vitreg a murit. Sasha şi Cornel Galeş se înţelegeau foarte bine, se iubeau şi se respectau. Ba chiar acesta se purta cum nu se poate mai frumos cu fata sa vitregă, astfel că aceasta a ţinut să transmită un mesaj de suflet pentru cel care s-a comportat cu ea ca un adevărat tată.

Sasha a postat un mesaj pe Facebook, în care le-a transmis prietenilor că încă nu conştientizează că Cornel Galeş nu mai este printre noi. Glumele şi felul său de a fi făceau mereu ca atmosfera să fie una veselă şi plăcută, astfel că dispariţia acestuia a lăsat un gol imens în sufletul său.

"Încă nu pot realiza că te-ai dus și nu te voi mai vedea niciodată, că nu voi mai auzi glumele tale și râsul contagios. Se zice că Dumnezeu culege cele mai frumoase flori și poate d-aia te-a ales pe tine. Te vom păstra în sufletele noastre și ne vom aminti câtă bunătate exista în tine. Ne vom aduce aminte de omul care zâmbea tot timpul și încerca să ne facă fericiți. Ne vei lipsi! Drum lin, suflet bun! Dumnezeu să te aibă în pază!🙏🏼", este mesajul transmis de fiica Vivianei, iubita lui Cornel Galeş.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro