Cine moşteneşte averea fostului soţ al Ilenei Ciuculete! Cornel Galeş investise o sumă mare

Cine moşteneşte averea fostului soţ al Ilenei Ciuculete! Cornel Galeş investise o sumă mare © arhivă

Cornel Galeş şi-a pierdut viaţa la 60 de ani, în urma unui cumplit accident rutier produs în Spania, acolo unde fostul soţ al Ilenei Ciuculete începuse o viaţă nouă. A vândut tot din România şi chiar cu puţin timp înainte să moară, a investit o sumă mare de bani! Cui îi rămâne toată averea?

În urma decesului Ileanei Ciuculete, nu s-a ştiut niciodată cu câţi bani a rămas Cornel Galeş! Însă, după procesul din septembrie 2019, trebuia să plătească celor doi fii ai artistei nu mai puţin de 34.000 euro. Aceşti bani fiind, de fapt, suma pe care a luat-o din vânzarea casei.

În plus, Cornel Galeş trebuia să mai scoată din buzunar 6.000 de lei, o cotă parte din drepturile de autor. 

Cu puţin timp înainte de accidentul mortal, Cornel Galeş a investit o sumă deloc neglijabilă pe o locuinţă şi un autoturism. Fostul soţ al Ilenei Ciuculete a dorit ca în Spania să nu-i lipsească nimic, aşa că nu s-a uitat în buzunar când a venit vorba de propriul confort. 

Pentru că a murit în Spania, averea se va împărţi conform legilor din această ţară. Practic, averea lui Cornel Galeş ar putea ajunge la Claudia, fiica pe care a abandonat-o la vârsta de 4 ani.

Dacă aceasta nu va revendica averea, atunci "a doua persoană pe lista" ar putea fi Marian, fratele bărbatului. În cazul în care nici Marian nu îşi doreşte averea, atunci aceasta va intra în posesia autorităţilor din Spania. 

Cornel Galeş va fi repatriat marţi, pe 10 decembrie. Două zile mai târziu, va avea loc înmormântarea. Cornel Galeş va fi îngropat alături de Ileana Ciuculete, femeia care i-a fost soţie timp de 25 de ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro