Cuplul Alexandru și Nicoleta părăsește competiția „Dragoste fără secrete”

+3 click pentru
galerie

Cuplul Alexandru și Nicoleta părăsește competiția „Dragoste fără secrete” © captură video

Deși ieri au ales să rămână împreună în emisiunea „Dragoste fără secrete”, azi își spun adio și părăsesc competiția. Alexandru a cerut să iasă din experimentul tv al momentului și, în mod inevitabil, acest lucru a atras și plecarea Nicoletei, partenera lui de cuplu. 

Minciunile, intrigile și speranțele acordate aiurea au ajuns la final. Nicoleta a fost extrem de rănită de Alexandru, iar de la începerea concursului, plânge în fiecare zi. Pe de altă parte, lui Alexandru nu îi pasă și azi i-a cerut Biancăi Sârbu să plece acasă. 

„Nu contează că mă iubește sau nu, eu luni trebuia să plec. Am cerut să ies pentru că nu mai rezist, care mai e rolul meu aici...Eu vreau să plec pentru că mama mea nu se simte bine, mama s-a dus în Turcia pentru că e sora mea acolo, noi nu stăm cu toții. M-am exprimat greșit, cu forța...” a spus Alexandru, la „Dragoste fără secrete”. 

Bianca Sârbu i-a explicat lui Alexandru că acțiunile lui nu sunt tocmai cele mai ok și i-a lăsat pe cei doi să plece. Astfel, Alexandru și Nicoleta au părăsit competiția „Dragoste fără secrete” și au lăsat un loc liber, pentru un alt cuplu!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro