Cutremur puternic în Albania, în urmă cu puțin timp. Este al patrulea, în doar câteva ore

Cutremur puternic în Albania, în urmă cu puțin timp. Este al patrulea, în doar câteva ore © arhiva

De o săptămână Albania nu mai are liniște. Țara este zguduită puternic, iar în doar 7 zile se ajung aproape la o sută de cutremure. Oamenii sunt disperați, iar în urmă cu doar câteva ore a avut loc un alt cutremur. 

Albania este zguduită puternic de o săptămână. Mai multe seisme au avut loc în ultimele 7 zile, cel cele mai puternice au luat viața a zeci de persoane, dar au produs și numeroase pagube materiale. în seara aceasta, la ora 18:43 Albania s-a cutremurat din nou, având loc un seism cu magnitudinea de 3,7, după ce tot în această zi au mai avut loc alte 3 cutremure tot acolo. 

Dimineața la ora 10:26 unul dintre seisme a avut magnitudinea de 4,2, iar doar cu doar câteva minute s-a produs unul cu magnitudinea de 3,2. La miezul nopții, unul dintre seisme a înregistrat magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter.

Marți, 25 noiembrie, a avut loc cel mai puternic cutremur din Albania din ultimii 20 de ani. Seismul a avut o magnitudine de 6,6 grade pe scara Richter

Maria Gheorghiu a prezis cutremurele din Albania

Recent, Maria Gheorghiu a anunţat că o ţară va fi lovită violent de o serie de cutremure. Astăzi, şi-a anunţat cititorii că, din păcate, a avut dreptate. "Scriam despre blocuri dărâmate și despre o lumină ca un fulger care se plimbă pe suprafața pământului, această lumină era, de fapt, acei 10 km sub pământ, adâncimea la care s-a produs cutremurul", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său personal.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro