Cutremurător! Ultima postare a lui Cătălin Caragea, înainte să-și pună capăt zilelor. ”Moarte” 

+3 click pentru
galerie

Cutremurător! Ultima postare a lui Cătălin Caragea, înainte să-și pună capăt zilelor. ”Moarte” © Instagram

Cătălin Caragea nu mai este printre noi! Fostul concurent X Factor a lăsat în urma lui o durere cumplită, lacrimi și suspine. Care este ultima postare a fostului solist de la 7 Klase? 

Moartea lui Cătălin Caragea este una dintre cele mai triste vești de la noi din țară în momentul de față. Un tânăr plin de viață, cu zâmbetul pe buze.. nimeni se aștepta să se stingă atât de repede. Din declarațiile cunoscuților, fostul concurent X Factor nu părea să aibă vreo problemă sau să se confrunte cu anumite dificultăți, de aceea toată lumea nu-și explică gestul la care a recurs. 

”Moarte”

Cu toate acestea, o postare de-a dreptul cutremurătoare ne-a atras atenția. În data de 10 martie, Cătălin a distribuit pe contul de Facebook o melodie intitulată ”Moarte”. De asemenea, aceasta este și ultima postare a celui care a fost solistul trupei 7 Klase. 

Fanii sunt de-a dreptul șocați și îngroziți de vestea cumplită, mesajele de tristețe curgând în lanț pe conturile personale ale băiatului. În urma percheziționării locuinței în care a fost găsit mort, oamenii legii nu au găsit niciun bilet de adio sau orice al semn care putea invoca motivul pentru care Cătălin Caragea a recurs la acest gest. 

Potrivit autorităților, fostul concurent X Factor s-a ștrangulat cu o curea. 

Mesajul lui Iurie Bădicu, producătorul trupei:

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…?
Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!

** De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu. Pentru ce să scriu acum când nu mai citește nimeni, mă întrebam și nu voiam să scriu. Oricum, o patimă mă iscodea și mă iscodea și mă zbuciuma dacă vreți să duc un jurnal pe feed. Și, într-o dimineață după câteva minute dormite m-am trezit în cap cu fraza: #Bună #Dimineața, #Loteria #Vieții! Astazi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimile zile (6) pe facebook curgeau din mine în câteva clipe, de parcă scria cineva cu degetele mele și eu doar eram spectator la ceea ce scriam. Sincer, înțelegeam ce-am scris numai după ce citeam și eu de rând cu ceilalți.
Păi, iată, astăzi este a 7 zi de regim de urgență și eu trebuie să extrag cifra 7.
Extrag cifra 7 și plâng… pentru 7 KLASE. Pentru Cătălin Caragea”
.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro