Da, chiar ea este! Misha a ajuns de nerecunoscut

+3 click pentru
galerie

Da, chiar ea este! Misha a ajuns de nerecunoscut © Instagram

De când s-a turs scurt, Misha a reușit să se transforme fix cum vrea ea. Vedeta experimentează zilnic cu peruci, de toate lungimile, formele și culorile. Însă, cea mai recentă schimbare de look i-a uluit pe admiratori, care au remarcat că artista nici măcar nu mai seamănă cu ea.

Din colecția sa de peruci, Misha a ales să încerce una șatenă și lungă. Deși fiecare transformare reușește să o schimbe spectaculos pe cântăreață, aceasta este de departe cea mai „răsunătoare” metamorfozare. Admiratorii au lăsat multe likeuri, pentru că Misha chiar arată într-un mare fel, însă n-au putut să nu remarce și faptul că arată practic ca un alt om!

Misha a avut recent probleme de sănătate

În urmă cu câteva zile, Misha le cerea ajutorul fanilor, după ce s-a procopsit cu sinuzită și cu o faringită neplăcută. Așa s-a ales și cu urechi înfundate, iar faptul că nu reușea deloc să scape de această situația a făcut-o să cerea păreri în mediul online.

„Vă rog, un remediu pentru urechi înfundate??? Nu mai pot!!! M-am pricopsit cu o sinuzită nasoală rău + faringită acută sau cum se mai zice... mi s-a înfundat tot capul!”, scria Misha.

Acum în jur de un an, Misha și Connect-R au dezvăluit că au divorțat. Însă, în pofida acestui lucru, relația dintre cei doi continuă să rămână una bună, care vine de la sine și fără niciun fel de efort.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro