Misha, probleme grave de sănătate: "Nu mai pot!" Artista le-a cerut ajutorul fanilor

+3 click pentru
galerie

Misha, probleme grave de sănătate: "Nu mai pot!" Artista le-a cerut ajutorul fanilor © Instagram

Frumoasa Misha le-a dat motive de îngrijorare fanilor. De curând, cântăreaţa s-a plâns de unele probleme grave de sănătate, cerându-le chiar ajutorul celor care o urmăresc pe reţelele sociale.

Deşi are o viaţă invidiată de mulţi, Misha nu este ocolită de necazuri. Artista trece printr-o perioadă grea, având în vedere că se confruntă cu unele probleme serioase de sănătate.

Obişnuită să le povestească admiratorilor tot ce se petrece în viaţa sa, fosta soţie a lui Connect-R şi-a anunţat fanii că are nevoie de ajutor, rugându-i să-i transmită un tratament.

Din păcate, Misha s-a îmbolnăvit şi s-a ales cu o sinuzită urâtă şi o faringită acută. Pe scurt, cântăreaţa simte că are tot capul "înfundat".

"Vă rog, un remediu pentru urechi înfundate??? Nu mai pot!!! M-am pricopsit cu o sinuzită nasoală rău + faringită acută sau cum se mai zice... mi s-a înfundat tot capul!", a scris Misha pe contul său de Instagram.

Care este relaţia dintre Misha şi Connect-R

Invitaţi la "Răi da' buni", Misha şi Connect-R au dezvăluit care este de fapt relaţia dintre cei doi. Cântăreaţa a mărturisit că lucrurile decurg natural între ei şi că nu se forţează în niciun fel, deoarece se înţeleg foarte bine.

"Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta", a declarat Misha în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro