Zi importantă pentru Connect-R și Misha. Cei doi au făcut anunțul ce a impresionat pe toată lumea

+3 click pentru
galerie

Zi importantă pentru Connect-R și Misha. Cei doi au făcut anunțul ce a impresionat pe toată lumea © arhiva

Connect-R și Misha sunt în culmea fericirii. Astăzi fetița lor își sărbătorește ziua de naștere, iar cei doi au ținut să-i adreseze cele mai frumoase cuvinte celei mici.

Astăzi, Maya, fetița lui Connect-R și a Mishei, își sărbătorește ziua de naștere, iar cei doi părinți sunt în culmea fericirii. Aceștia apar mai tot timpul împreună, ca și cum ar fi o familie, însă artiștii au divorțat în urmă cu doar câțiva ani. Chiar dacă relația lor s-a terminat, pentru micuța Maya nimic nu este schimbat deoarece aceștia se comportă în continuare ca doi părinți responasabili ce au grijă și de ea și sunt acolo pentru a-i nu lipsi nimic. 

Misha este cea care a primit custodia fetiției, însă Connect-R poate să meargă să vadă când vrea. Aceasta a declarat că de foarte multe ori tatăl fetiței rămâne peste noapte acolo unde ea și Maya locuiesc.

„Ne vedem zilnic. Relu vine zilnic şi o vede pe Maya. Tatăl ei era şi înainte plecat la concerte şi nu a fost o ruptură aşa mare. Nu am luat în calcul o împăcare. Momentan suntem ok. Au mai fost cazuri în care Maya şi-a dorit foarte mult să doarmă cu tatăl ei şi a mai rămas peste noapte”, a dezvăluit Misha.

Cântăreața a ținut să scrie un mesaj emoționant pentru cea mică cu ocazila zilei sale de naștere: ”La mulți ani, sufletul meu drag! Cel mai bun copil din lume! Te iubesc cel mai mult! Să fii fericita , binecuvântată, iubită, apreciată, respectată și să fii o bucurie pentru fiecare om ce ți iese în cale! Dumnezeu să-ți dea tot ce e mai bun pe lume, să te aibă în paza Lui și să-ți dea sănătate! Sunt cea mai mândră și cea mai fericită că te am! Te iubește mami! ❤️🙏🏼
Îți mulțumesc Doamne!”
, a scris vedeta. 

Nici Connect-R nu s-a lăsat mai prejos. Aceștia i-a spus Mayei cât de mult o iubește, dar a postat și o serie de fotografii cu ea în mai multe ipostaze. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro