Dacian Varga, primul interviu după o perioadă lungă de tăcere. Fotbalistul vrea să plece din ţară

Dacian Varga, primul interviu după o perioadă lungă de tăcere. Fotbalistul vrea să plece din ţară © Facebook

Dacian Varga este cam scump la vedere în showbiz şi preferă să îşi trăiască viaţa în spatele reflectoarele. Fotbalistul a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre carieră, copilărie, familie, dar și despre cea mai importantă persoană din viața lui! 

Dacian Varga spune că plănuieşte să plece din ţară după sărbărorile de iarnă. Fotbalistul a mai vorbit şi despre începuturile sale din carieră, dar şi ce sentimente îl încearcă atunci când se întâlneşte cu foşti colegi pe terenul de fotbal. 

"Sarbatorile le fac în București, iar după sărbători vreau să îl conving pe Pulhac să mergem în străinătate. Ne bucurăm când ne întâlnim pe teren, ne vedem rar, în tinerete era mai greu. Era seriozitate maximă, acum ne simțim bine. Acum am mai mult timp liber.", a declarat Dacian Varga, la Star Matinal de Weekend. 

Totodată, Dacian Varga a vorbit despre începutul carierei sale de fotbalist, dar şi despre momentele când tatăl său îl lua pe teren. 

"Mama ma încuraja înainte de fiecare meci şi de mic tata mă lua cu el la antrenamente. Nu mai pot să dau timpul înapoi.  De mic mergeam, de când juca tata la Dinamo şi aşa am ajuns să divinizez fotbalul. Nu am regrete, dar sunt ferm convins că puteam mai mult, poate am avut și puțin ghinion, dar până la urmă...", a mai spus Dacian Varga.


facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro