VIDEO / Dan Bittman, amintiri din copilărie. Cum l-au traumatizat părinţii de Crăciun

+3 click pentru
galerie

Dan Bittman, amintiri din copilărie © Foto: Facebook

Dan Bittman spune totul despre perioada în care era copil, despre momentele petrecute în familie şi despre seara în care îl aştepta pe Moş Crăciun. Cum a fost perioada sărbătorile de iarnă pentru artist, aflaţi în continuare.

Se apropie sărbătoarea Crăciunului. Perioada în care toţi oamenii sunt cu gândul la cadouri, la familie şi... la copilărie. Iar Dan Bittman îşi aduce aminte, cu drag, de momentele în care îl aştepta pe Moş Crăciun, dar şi despre felul în care a fost "traumatizat" de părinţi.

"Părinţii se dădeau peste cap să fie copilul mulţumit. Bradul mi se părea uriaş, mi-era frică de Moş Crăciun mă puneau să cânt la vioară, de acolo am şi aruncat vioara. La noi în familie era o tradiţie, tata violonist, e nasol când părinţii cred că şi copiii trebuie să facă aceeaşi chestie. Eu scârţâiam, aoleu, asta n-are talent la nimic. Toţi mă aplaudau din politeţe şi după se împărţeau cadourile", a spus Dan Bittman la radio, potrivit Antena Stars.

CITEŞTE ŞI: Dan Bittman, în lacrimi la spectacol: „M-au impresionat, am intrat într-o altă lume”

Suntem curioşi să aflăm dacă Dan Bittman era cuminte şi, mai ales, cum erau cadourile pe care le primea. 

"Normale pentru vremea aia, nici nu ştiu dacă la o anumită vârstă reuseşti să apreciezi. Nu erau atât de impresionante cum sunt acum, primeam lucruri normale, o ciocolăţică", a spus Dan Bittman.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro