Dan Bittman, profund îndurerat de moartea lui Leo Iorga. Artistul a făcut primele declarații: „A iubit viața foarte tare!”

Nicolae și Nicoleta Guță, la cuțite! Manelistul și-a bătut fiica și ar fi spart cu ea ușa de la bucătărie © arhivă

Moartea lui Leo Iorga, produsă la nici o săptămână de la cea a lui Mihai Constantinescu a lăsat din nou un val de tristețe în showbziul românesc. Apropiații solistului de la Compact sunt profund îndurerați, iar printre aceștia, Dan Bittman a avut puterea de a face câteva declarații. 

Dan Bittman este profund îndurerat de pierderea lui Leo Iorga. Prin intermediul unei intervenții telefonice la Antena Stars, la „Star Magazine”, artistul a mărturisit că moartea lui Leo Iorga este o mare pierdere pentru muzica românească. De asemenea, Dan Bittman a oferit detalii și despre ultimul concert la care au fost împreună. 

„Dumnezeu să-l odihnească, da... L-am cunoscut şi l-am cunoscut foarte bine. Am fost alături de el, dar nu numai eu, toţi! Cred că toată breasla noastră a încercat să-l ajute în toate felurile posibile şi singura concluzie este că....Leo a fost, este şi va rămâne un exemplu pentru noi toţi cei care l-am cunoscut. A luptat cu viaţa aşa cum puţini am reuşit să o facem! Dumnezeu să-l odihnească şi cei care i-au înţeles lupta să-l dea drept exemplu” a spus Dan Bittman, profund îndurerat. 

Dan Bittman, totul despre ultima întâlnire cu Leo Iorga

De asemenea, Dan Bittman a vorbit și despre ultima întâlnire pe scenă pe care a avut-o cu Leo Iorga. Artistul a spus că acesta a venit în scaun cu rotile și atât el, cât și ceilalți colegi, l-au îmbrățișat și i-au urat toate cele bune și multă sănătate. 

„A iubit viaţa foarte tare şi a făcut tot ce a putut până în ultimul moment, să ne arate tuturor că viaţa merită trăiă! Ultima oară...la concertul organizat de prietenii lui de la Compact.
A venit adus într-un cărucior din spital. L-am pupat cu toţii, l-am îmbrăţişat şi i-am urat multă sănătate! Am aflat de dimineaţă, îmi pare rău şi condoleanţe familiei”
a spus Dan Bittman, pentru Antena Stars.

Leo Iorga a murit la 54 de ani

După o luptă lungă cu cancerul, care a durat 8 ani, Leo Iorga s-a stins din viață azi, la vârsta de 54 de ani. Acesta ajunsese de curând la spital din cauza unor complicații, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Alături i-au fost, până în ultima clipă, soția, fiul, dar și toți prietenii și fanii care l-au iubit și l-au apreciat. De-a lungul timpului, Leo Iorga a trecut prin numeorase tratamente dificile și a primit sprijin atât din partea familiei, cât și din partea colegilor de breaslă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro