Dan Bittman, profund îndurerat de moartea lui Leo Iorga. Artistul a făcut primele declarații: „A iubit viața foarte tare!”

Nicolae și Nicoleta Guță, la cuțite! Manelistul și-a bătut fiica și ar fi spart cu ea ușa de la bucătărie © arhivă

Moartea lui Leo Iorga, produsă la nici o săptămână de la cea a lui Mihai Constantinescu a lăsat din nou un val de tristețe în showbziul românesc. Apropiații solistului de la Compact sunt profund îndurerați, iar printre aceștia, Dan Bittman a avut puterea de a face câteva declarații. 

Dan Bittman este profund îndurerat de pierderea lui Leo Iorga. Prin intermediul unei intervenții telefonice la Antena Stars, la „Star Magazine”, artistul a mărturisit că moartea lui Leo Iorga este o mare pierdere pentru muzica românească. De asemenea, Dan Bittman a oferit detalii și despre ultimul concert la care au fost împreună. 

„Dumnezeu să-l odihnească, da... L-am cunoscut şi l-am cunoscut foarte bine. Am fost alături de el, dar nu numai eu, toţi! Cred că toată breasla noastră a încercat să-l ajute în toate felurile posibile şi singura concluzie este că....Leo a fost, este şi va rămâne un exemplu pentru noi toţi cei care l-am cunoscut. A luptat cu viaţa aşa cum puţini am reuşit să o facem! Dumnezeu să-l odihnească şi cei care i-au înţeles lupta să-l dea drept exemplu” a spus Dan Bittman, profund îndurerat. 

Dan Bittman, totul despre ultima întâlnire cu Leo Iorga

De asemenea, Dan Bittman a vorbit și despre ultima întâlnire pe scenă pe care a avut-o cu Leo Iorga. Artistul a spus că acesta a venit în scaun cu rotile și atât el, cât și ceilalți colegi, l-au îmbrățișat și i-au urat toate cele bune și multă sănătate. 

„A iubit viaţa foarte tare şi a făcut tot ce a putut până în ultimul moment, să ne arate tuturor că viaţa merită trăiă! Ultima oară...la concertul organizat de prietenii lui de la Compact.
A venit adus într-un cărucior din spital. L-am pupat cu toţii, l-am îmbrăţişat şi i-am urat multă sănătate! Am aflat de dimineaţă, îmi pare rău şi condoleanţe familiei”
a spus Dan Bittman, pentru Antena Stars.

Leo Iorga a murit la 54 de ani

După o luptă lungă cu cancerul, care a durat 8 ani, Leo Iorga s-a stins din viață azi, la vârsta de 54 de ani. Acesta ajunsese de curând la spital din cauza unor complicații, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Alături i-au fost, până în ultima clipă, soția, fiul, dar și toți prietenii și fanii care l-au iubit și l-au apreciat. De-a lungul timpului, Leo Iorga a trecut prin numeorase tratamente dificile și a primit sprijin atât din partea familiei, cât și din partea colegilor de breaslă.


facebook whatsapp twitter pinterest