Dan Bittman şi-a făcut implant de păr! Intervenţia a avut loc în mare secret, în Turcia

+3 click pentru
galerie

Dan Bittman şi-a făcut implant de păr! Artistul a făcut intervenţia în mare secret, în Turcia © Instagram

Cu toate că are 57 de ani, Dan Bittman a fost şi va rămâne unul dintre cei mai râvnişi bărbaţi din România, dând dovadă de un sex-appeal aparte. De curând, a făcut un gest la care nimeni nu se aştepta, mai ales că a hotărât să facă totul în secret, departe de ţară. Artistul şi-a făcut implat de păr, în Turcia!

Dan Bittman nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind unul dintre cel mai buni solişti din ţară. Fondator al trupei Holograf, artistul se bucură de un succes colosal, din punct de vedere profesional. Concertele sunt tot mai dese, mai ales acum, când se aproprie Ziua Îndrăgostiţilor şi cu toţii ştim că Dan a promovat dintotdeauna iubirea.

Vârsta nu este un impediment, mai ales acum, la 57 de ani, când a devenit şi mai arătos. Nu se menţine într-un mod anume, însă are grijă să arate întotdeauna ca la carte. Ei bine, aşa a făcut şi acum, când a luat o decizie prin care a surprins pe toată lumea. 

S-a dus în mare secret la o clinică privată din Turcia şi şi-a făcut implant de păr! Putea să facă acest lucru şi la noi în ţară, însă a preferat să fugă de toţi cei care stau pe urmele lui.

În ultima perioadă, Bittman a întâmpinat mai multe probleme cu podoada capilară, aşa că a pus piciorul în prag şi a decis că este momentul potrivit pentru această intervenţie.

În galeria foto se observă cum, imediat după operaţie, artistul a purtat un fes, o bună perioadă de timp. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem noul look al rocker-ului fenomen din România! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro