Dan Negru candidează la preşedinţie? Anunţul bombă al prezentatorului tv

+3 click pentru
galerie

Dan Negru candidează la preşedinţie? Anunţul bombă al prezentatorului tv © arhivă

Dan Negru, o prezenţă constantă pe micile ecrane de două decenii, şi-a pus admiratorii pe jar! Prezentatorul tv le-a dat emoţii şi celor 23 de candidaţi la prezidenţiale. Cum a reuşit?! Printr-un mesaj transmis pe reţelele de socializare. Candidează şi el sau nu?

Miercuri, Dan Negru a scris un mesaj surprinzător pe reţelele de socializare. Îndrăgitul prezentator tv le-a atras atenţia tuturor internauţilor, spunând "Ia să candidez şi eu!". Unii au luat de bună replica sa, alţii s-au amuzat. Aşa că, pentru a clarifica situaţia, Dan Negru a intrat în direct. 

"Ia să candidez și eu! Măcar sa fie comicărie maximă😂😂 Sunt 23 de candidați la președinție! Mai mulți decât revelioanele mele 😂 În afară de ăia doi-trei care contează, ceilalți sunt niște bufoni de umplutură care fac deliciul prin declarații tâmpite. Așa a fost mereu in ultimii 30 de ani : Vindecătorul Mudava, Raj Tunaru, prinţul Lambrino, Lia Roberts...O țară de șefi, președinți și lideri...Bă, da’ la vâsle mai dă cineva?", a transmis Dan Negru pe reţelele de socializare. 

Deşi mulţi dintre admiratorii săi poate ar fi fost încântaţi, Dan Negru nu candidează! Prin postarea sa de pe reţelele de socializare, prezentatorul tv a dorit să atragă atenţia asupra numărului mare de candidaţi, iar comparaţia este de-a dreptul savuroasă: "mai mult decât Revelioanele mele", precizează Dan Negru. 

"Ei candidez... ! Mi se părut foarte haios că sunt 23 de candidaţi, mai mult decât Revelioanele mele... De-a lungul anilor, eu am prins, am avut mulţi candidaţi la prezidenţiale. Au fost mulţi! (...) Sunt personaje foarte bune pentru show-uri de divertisment", a precizat Dan Negru la Antena3. 

Alegerile prezidenţiale din 2019 vor avea loc în luna noiembrie. Primul tur de scrutin va fi pe 10 noiembrie 2019, iar cel de-al doilea pe 24 noiembrie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro