Dan Negru, legitimiat de poliţie în Londra! Care este motivul care i-a stricat concediul prezentatorului

+2 click pentru
galerie

Dan Negru, legitimiat de poliţie în Londra! Care este motivul care i-a stricat concediul prezentatorului © Instagram

Dan Negru este un adevărat showman şi pune întotdeauna suflet în toate proiectele pe care le face. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, prezentatorul tv pleacă în concediu, unde are parte de tot felul de peripeţii.

Dan Negru este fără doar şi poate omul momentului, după ce a fost denumit "Regele Revelioanelor", încheindu-l cu succes şi pe cel de-al 20-lea. Potrivit Libertatea.ro, Dan Negru a vorbit despre planurile lui, timpul liber, dar şi peripeţiile prin care trece în vacanţă.

Showman-ul are 48 de ani, însă cu toţii ştim că vârsta reprezintă doar o cifră, prezentatorul tv debordând de energie de fiecare dată când apare pe micile ecrane. Întrebat de momentul în care va renunţa la televiziune, Dan Negru a fost foarte deschis şi a răspuns sincer, aşa cum ne-a obişnuit dintotdeauna. "Am 48 de ani, dar nu cred că ține de buletin. Ține de stare. Cunosc tineri de 20 de ani care sunt bătrâni și indivizi de 70 care arată cool. Nu cred însă că televiziunea ca breaslă, ca mijloc media, o să mai aibă viață lungă și o sa mai aibă ce să ne ofere în viitor. E un mijloc de divertisment care e pe final de carieră peste tot în lume, de asta sunt norocos că am prins golden age-ul tv din România. Așa că eu sunt tânăr, ținând cont că televiziunea îmbătrânește mai repede ca mine.", a declarat Dan Negru prentru sursa citată.

Cu toate că este mereu pe micile ecrane, implicat în cât mai multe proiecte, în timpul liber, prezentatorul tv îşi doreşte să se relaxeze, prin intermediul copiilor sau al bachetului, dar şi prin vacanţele mult aşteptate.

Fiind de atâţia ani în domeniul televiziunii, artistul este iubit şi apreciat de toată lumea, dar şi recunoscut de fiecare dată pe stradă. "Dacă faci televiziune și publicul nu te recunoaște pe stradă, înseamnă că o faci degeaba și că trebuie să-ți schimbi meseria. Abordările sunt diferite.", susţine Dan Negru.

L-a legitimat poliţia în Londra 

Având un simţ al umorului bine dezvoltat, Dan Negru a povestit peripeţiile prin care a trecut în vacanţa pe care a avut-o în Londra, susţinând totul într-un ton de amuzament. "Am trăit o întâmplare amuzantă la Londra când, în Trafalquar Square, s-au adunat în jurul meu toți cerșetorii și copiii de diferite naționalități care cerșeau prin zonă și Poliția m-a legitimat, crezând că sunt cel care colectează banii lor. Mă bucură când oamenii mă abordează, oriucum ar fi. Înseamnă că mi-am făcut treaba bine la tv.", a completat prezentatorul tv. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro