Adevărul gol-goluț! Ce intervenții estetice are Dana, ispita de la Insula Iubirii

+3 click pentru
galerie

Adevărul gol-goluț! Ce intervenții estetice are Dana, ispita de la Insula Iubirii © Facebook

E o brunetă sexy, reușește să întoarcă privirile tuturor bărbaților cu formele ei și nu, nu e "lucrată" de medicul estetician. Ispita Dana de la Insula Iubirii a dezvăluit ce intervenții și-a făcut de-a lungul timpului. 

Ispita Dana a oferit un interviu pentru Xtra Night Show, în timpul unui tratament corporal, prilej cu care a vorbit despre intervențiile estetice. Dacă mulți ar fi zis că a apelat de multe ori la specialist, adevărul îi va lăsa mască. Bruneta are doar două intervenții, una chirurgicală, una cu acid hialuronic. 

"Am implanturi mamare și acid în buze. În rest nu am nicio intervenție. Am 550 în implanturile mamare", a povestit Dana. 

Așadar, Dana a fost înzestrată de la mama natură cu formele apetisante cu care face furori oriunde merge. 

Ispita Dana, despre viața amoroasă

Dana s-a îndrăgostit la vârsta de 16 ani și a crezut că el este alesul vieții. După nouă ani de relație a aflat că a fost înșelată de mai multe ori, motiv pentru care a decis să pună punct relației. A mai avut apoi relații, dar toate au fost trecătoare. Acum Dana este o femeie singură, dar care își ocupă timpul cu magazinul pe care îl are, dar și cu pasiunea sa, make-up-ul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro