Dana Nălbaru, decizie radicală. S-a întors în România, împreună cu copiii. Dragos Bucur a rămas în Irlanda

+3 click pentru
galerie

Dana Nălbaru şi familia © Facebook

În urmă cu o aproximativ o lună, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur luau decizia să se mute în Irlanda, împreună cu cei trei copii. Actorul filmează acolo pentru o nouă producție cinematografică, dar Dana Nălbaru s-a văzut nevoită să se reîntoarcă în România.

Dana Nălbaru a relatat pe blogul său că a fost nevoită să se întoarcă în România împreună cu doi dintre copiii cuplului, Kadri și Roxana, asta deoarece atât ea cât şi băieţelul ei s-au confruntat cu anumite probleme de sănătate şi nu au găsit un tratament eficace acolo.

”Din cauza alergiei și a răcelii lui Kadri, care părea să nu mai treacă vreodată, am decis să mă întorc cu cei mici. Acasă e excelent. Eu și Kadri ne-am revenit complet, Roxana își adoră camera și jucăriile, fac zilnic cu ei activități educative și ea a făcut niște progrese fantastice. Acum fix un an ne întâlneam cu ea prima oară și nu știa să vorbească aproape deloc și nimic despre lumea din jur. Azi vorbește foarte bine, a învățat tot alfabetul și a început să citească propoziții scurte, a învățat să se descurce singură la fel ca orice copil de aproape 6 ani, înțelege și spune cuvinte în engleză și începe să asimileze conceptul de familie. Sunt atât de mândră de ea! E un copil extrem de puternic.”, a povestit Dana Nălbaru pe blogul ei. 

Dana Nălbaru a dezvăluit că soţul ei a rămas în Irlanda împreună cu Sofia, fetiţa cuplului, care a refuzat să se întoarcă în România cu avionul şi, totodată, a vrut să rămână cu tatăl ei în Irlanda, pentru a nu îl lăsa singur în ţări străine.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro