Ce s-a întâmplat cu Roxana, fetiţa adoptată de Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur. Artista a fost cea care a făcut anunţul

+3 click pentru
galerie

Ce s-a întâmplat cu Roxana, fetiţa adoptată de Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur. Artista a fost cea care a făcut anunţul © Foto: Facebook

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur şi-au dorit mereu o familie mare şi frumoasă, astfel că pe lângă cei doi copii pe care îi au împreună, aceştia au decis să mai dopte un copil. Roxana le-a cucerit imediat inimile, iar cei doi au decis pe loc că vor să-i devină părinţi.

Decizia lor a uimit pe multă lume, asta pentru că fetiţa pe care au ales-o să le devină fiică este de etnie rromă. Dana Nălbaru a şi povestit, de altfel, că în momentul în care au mers să adopte, ea şi Dragoş Bucur au solicitat lista de copii greu de adoptat.

„Noi nu ne-am temut de nimic. Eu nu sunt rasista, nu ma intereseaza ce cred oamenii din jur. Am incredere ca impreuna cu Dragos o sa reusim sa o pregatim pentru viata. Ea a facut niste progrese extraordinare. Are 6 ani, a trecut prin niste lucruri foarte grele. O admir pentru cum este si pentru taria pe care o are. Acum merge la scoala, si-a facut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mandri de ea”, a spus Dana Nălbaru, potrivit Adevărul.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest