Dana Roba, decizie radicală, la 27 de ani: "Îmi doresc să ajung la trupul de la 20 de ani"

+3 click pentru
galerie

Dana Roba, decizie radicală la 27 de ani: "Îmi doresc să ajung la trupul de la 20 de ani" © Facebook

Dana Roba a împlinit astăzi vârsta de 27 de ani și a sărbătorit într-un cadru restrâns alături de familie. Vedeta a vorbit despre dorințe, dar și despre ce mai e nou în viața ei, într-o intervenție telefonică la Răi Da' Buni. 

"M-am și petrecut. Sinceră să fiu nu cred că în urmă cu zece ani mă imaginam așa. Spuneam doar că la 25 de ani voiam să fac copil și Dumnezeu m-a ajutat să îmi îndeplinesc dorința. Nu s-a aranjat nimic de la sine, în momentul în care m-am pocăit viața mea s-a schimbat radical. Mi-a aranjat Dumnezeu să am un soț și o familie extraordinare eu nu visam la așa ceva în copilărie. N-am suflat în tort niciodată, acum de când m-am căsătorit cu Daniel fac asta. Eu nu cred în divorț, cred în familie și în copii.", a spus Dana Roba, la Răi Da' Buni.

Mai mult decât atât, Dana Roba este pusă pe mari schimbări să revevină la formele pe care le avea la vârsta de 20 de ani. 

"Pentru mine machiajul este o artă. Așa cum spune soțul meu, că nu ă duc la muncă, mă duc la distracție. E foarte solicitant, de două săptămâni muncesc zece ore pe zi, mai ales că sunt și la regim alimentar. Am slăbit 8 kilograme în trei săptămâni, să ajung la 55 de kilograme și să am trupul de la 20 de ani. Nu mai suportam, am renunțat cu greu la dulciuri, nu mai mănânc carne de port. M-am dat peste cap de sărbători, soacra mea gătește foarte bine.", a mărturisit Dana Roba.   

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro