Dana Rogoz a dat startul schimbărilor în casă. Cum se pregăteşte actriţa pentru primirea bebeluşului

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz a dat startul schimbărilor în casă. Cum se pregăteşte actriţa pentru primirea bebeluşului © Instagram

Dana Rogoz radiază de fericire, de când a aflat că familia sa se va mări. Frumoasa actriţă arde de nerăbdare să îşi strângă bebeluşul la piept, dovadă fiind faptul că a început deja pregătirile pentru ca cel mic să fie primit cum se cuvine atunci când va fi adus acasă.

Dana Rogoz este o femeie împlinită. Artista are o familie minunată, formată dintr-un soţ iubitor şi un băieţel extrem de adorabil, pe nume Vlad. Toţi membrii sunt nerăbdători ca bebeluşul să vină pe lume, drept pentru care fiecare vine cu câte o idee nouă, pentru ca micuţul să dispună de toată afecţiunea şi tot confortul necesar.

Aşa cum şi-a obişnuit fanii, Dana Rogoz îi ţine la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa ei. Astfel, de curând, vedeta i-a anunţat prin intermediul reţelelor sociale că a început să îi decoreze camera celui mic. Actriţa a cumpărat deja ce este mai important: pătuţul în care va dormi bebeluşul. De asemenea, artista le-a povestit admiratorilor săi că fiul său Vlad i-a făcut o mare surpriză, atunci când a găsit diverse foi pe care băieţelul îşi scrie propriile reguli.

"A început montarea unui pat nou la el în cameră. Cu alte cuvinte, #cuibuperfect e în pregătire. Altfel, tot azi am descoperit că Vlad îmi atârnă prin casă foi cu reguli noi, create de el. #celmaisimpaticmomentalzilei a fost să le descopăr", a scris Dana Rogoz pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea şi fiul său, Vlad.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro