Dana Rogoz cere ajutorul fanilor pe Internet: "O zi lungă şi grea"

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz cere ajutorul fanilor pe Internet: "O zi lungă şi grea" © Instagram

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România. După ce le-a dat marea veste fanilor, că este din nou însărcinată, vedeta le-a cerut ajutorul acestora, prin intermediul reţelelor de socializare. Iată care a fost mesajul artistei!

Dana Rogoz este în culmea fericirii. Familia ei se va mări curând, iar actriţa abia arde de nerăbdare să îşi strângă bebeluşul în braţe. Vedeta a luat deja o decizie importantă asupra acestui eveniment fericit, cu cine altcineva, decât cu partenerul său.

Deşi are parte şi de unele zile mai puţin uşoare, Dana Rogoz vrea să se concentreze asupra celui mai important aspect din viaţa sa: urmează să devină din nou mamă. Vedeta le-a dezvăluit celor care o urmăresc în mediul virtual faptul că reuşeşte să se liniştească, de fiecare dată, atunci când se gândeşte la familia ei. Actriţa le-a împărtăşit cu această ocazie faptul că ea şi partenerul său de viaţă au hotărât împreună să îşi caute o bonă pentru bebeluşul ce urmează să se nască, ajutor la care nu au apelat pentru creşterea primului copil.

"O zi lungă şi grea. Încerc să îmi amintesc un moment bun, calm şi încărcat de energie bună totuşi: cafeaua de dimineaţă cu Radu, când am luat decizia că pentru bebe 2 o să avem nevoie de un ajutor/bonă. Începem căutările serioase, pentru că la Vlad nu am avut. Ştiu că va fi greu să găsim, dar şi mai greu fără... Ceva sfaturi?", a scris Dana Rogoz pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro