FOTO / Dana Rogoz și-a etalat burtica de graviduță. În câteva luni va deveni mama pentru a doua oară

+3 click pentru
galerie

FOTO / Dana Rogoz și-a etalat burtica de graviduță. În câteva luni va deveni mama pentru a doua oară © arhiva

Dana Rogoz se pregătește în curând să devină mamă pentru a doua oară. Actrița e deja nerăbdătoare să-și strângă fetița în brațe, iar burtica de graviduță se vede foarte bine. 

Dana Rogoz va deveni mamă pentru a doua oară chiar în câteva luni, iar actrița este extrem de nerăbdătoare să-și strângă fetița în brațe. Vedeta vrea ca totul să fie sub control și de multe ori merge la medic pentru a verifica dacă sarcina este în parametrii normali.

Dacă până acum s-a afișat în spatiul public și foarte puțin i s-a observat burtica de graviduță, ei bine, deja începând cu această săptămână burtica se vede din ce în ce mai bine și deja ia proporții, urmând ca în doar câteva luni să aducă micuța pe lume. 

Vedeta a postat pe pagina sa de socializare o imagine prin care își anunță fanii că și-a schimbat look-ul, dar și că a ieșit la plimbare cu micuța încă nenăscută. 

”Azi. Mi-am scos burtica si noua tunsoare la plimbare.”, a scris actrița în dreptul imaginii. 

Dana Rogoz a aflat că este însărcinată chiar înainte de ziua ei de naştere, însă a păstrat vestea până la mijlocul lunii decembrie. Actrița mai are un băiețel care este foarte încântat va fi frate mai mare pentru surioara lui.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro