Dana Rogoz, totul despre abuzul la care a fost supusă în adolescenţă. Abia acum şi-a făcut curaj să spună tot
Publicat pe 17.10.2019 la 11:25 Actualizat pe 17.10.2019 la 11:55
Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actriţe de la noi, iar fanii o cunosc de mică. Aceasta a crescut în sânul televiziunii, iar oamenii au putut să fie alături de ea încă de la o vârstă fragedă.
Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate actriţe de la noi, iar fanii o cunosc de mică. Aceasta a crescut în sânul televiziunii, iar oamenii au putut să fie alături de ea încă de la o vârstă fragedă.
Ceea ce nu ştiu fanii despre Dana Rogoz este faptul că aceasta a trecut prin momente grele în timpului liceului, atunci când era supusă diferitelor abuzuri. Dana Rogoz a povestit că nu de puţine ori era atinsă pe sâni sau ajunsese chiar ca în mijloacele de transport în comun să fie atinsă de bărbaţi.
Dana Rogoz a trecut prin clipe grele
Dana Rogoz a povestit că, deşi situaţiile o făceau să fie temătoare, din păcate, din cauza societăţii de la acea vreme nu putea să spună nimănui prin ce trecea. Declaraţiile îndrăgitei actriţe au fost făcute în contextul poveştii celui mai recent film în care joacă. Acolo, Dana Rogoz interpretează rolul unei studente care este supusă unui abuz de către profesorul său.
"Cred că oricine din generația mea care a călătorit cu autobuzul în perioada liceului, de exemplu, are ceva de spus despre acest subiect. Eu nu o să uit senzația pe care o aveam când un bărbat se lipea cu corpul lui de spatele meu, sub pretextul că e foarte aglomerat, iar eu nu știam cum să mă retrag, cum să îmi schimb poziția, ca nu cumva să îl fac tot pe el să se simtă prost. Tot mie îmi era rușine de gândurile și temerile pe care le aveam, căci nu fusesem învățată că am dreptul să mă întorc și să îi spun pe un ton calm: „Stop! Vă rog frumos să vă retrageți doi pași! Și ar mai fi claxoanele, ridicatul fustei, pus mâna în fugă pe sâni sau fund", a spus Dana Rogoz, potrivit Viva. În plus, îndrăgita actriţă a precizat că speră ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune în prezent, iar tinerii să nu se mai confrunte cu astfel de situaţii care să-i marcheze.