Dana Rogoz, ajutor pentru copii și părinți, în plină pandemie de coronavirus. „În felul acesta, susțin mesajul de a rămâne acasă”

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz, ajutor pentru copii și părinți, în plină pandemie de coronavirus. „În felul acesta, susțin mesajul de a rămâne acasă” © Instagram

Printre vedetele care au luat măsuri de precauție în ceea ce privește coronavirusul se numără și Dana Rogoz. Frumoasa actriță a ales să rămână în casă o perioadă, alături de cei dragi, lucru pe care îi îndeamnă și pe fani să-l urmeze. În plină pandemie de Covid-19, artista le-a oferit ajutor părinților și copiilor!

Dana Rogoz a demonstrat că sănătatea ei și a celor dragi este mereu pusă pe primul loc. Fără să stea pe gânduri, artista a ales să stea acasă alături de familia ei, de teama virusului ucigaș din China. Vedeta pare să nu se plictisească deloc, chiar dacă și-a întrerupt activitățile obișnuite, deoarece își ocupă timpul cu membrii familiei sale.

Pe lângă faptul că se joacă foarte mult cu băiețelul ei, cu acest prilej de a sta mai mult în casă, Dana Rogoz și-a surprins fanii cu o veste bună. Vedeta s-a oferit să îi ajute atât pe părinți, cât și pe copii și a anunțat pe Internet că le va citi micuților povești, în fiecare zi, de la ora 16:00, live, pe Facebook.

„Am un anunț pentru părinți. În fiecare zi, la ora 16:00, voi intra live pe FB, pentru a le citi copiilor care au rămas acasă câte o poveste nouă. În felul acesta, susțin mesajul de a rămâne acasă în siguranță, dar vin și în ajutorul părinților, care au nevoie măcar de 10 - 20 minute libere. Azi am citit povestea "Inautru-Afarei tale". O găsiți pe pagina mea oficială de FB, căci clipul video rămâne în continuare acolo, pentru a fi urmărit de cât mai mulți copii. O să încerc să fac un program pentru toată săptămâna”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro