Dana Rogoz, diagnosticată cu o boală rară! Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz, diagnosticată cu o boală rară! Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta © Instagram

Dana Rogoz fost diagnosticată cu o boală rară și se află sub tratament, trebuie să își monitorizeze starea, iar principalele simptome ale acestei afecțiuni sunt oboseala și fluctuațiile de greutate. 

Vedeta își asumă faptul că este o persoană publică și astfel s-a simțit datoare să le spună fanilor că nu trece printr-o perioadă tocmai bună. Dana Rogoz a mărturisit că își face mereu analizeze și este atentă la stilul său de viață, pentru a ține sub control simptomele bolii, numită hipotiroidism. 

"Şi asta contează (n.red. – în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism. În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament", a dezvăluit Dana Rogoz pentru viva.ro.

Pe de altă parte, Danei Rogoz îi merge excepțional pe partea profesională. Vedeta a jucat rolul principal într-un film regizat chiar de soțul ei, care a avut premiera recent în țară. La evenimentul de lansare au participat numeroase vedete care au lăudat-o pe actriță pentru prestația de pe micul ecran.

Și Andreea Marin a apreciat-o pe Dana Rogoz pentru rolul din film și le-a spus oamenilor să nu o judece  după aparențe, pentru că Dana Rogoz este o femeie puternică, o mamă devotată, dar și o actriță care promite multe în viitor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest