Dana Rogoz, confesiune emoționantă referitoare la fiul ei: “Mă simt vinovată”

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz, confesiune emoționantă referitoare la fiul ei: “Mă simt vinovată” © Instagram

Dana Rogoz trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Are multe proiecte cu actoria pentru care repetă până târziu în noapte şi pentru care face adevărate sacrificii! Acum, se simte vinovată pentru că fiul ei, Vlad, adoarme deseori fără ea.

Noaptea de joi spre vineri a însemnat pentru familia Danei Rogoz a patra noapte în care Vlad nu adormit lângă mama lui. Acest lucru o face pe actriţă să se simtă extrem de vinovată.

Dana Rogoz a atins printr-o postare pe Instagram un subiect extrem de sensibil pentru femeile din întreaga lume. Potrivit celor spuse de actriţă, societatea vrea de la o femeie să fie o mamă ireproşabilă, o soţie perfectă, independentă şi cu o carieră strălucită.

Însă, niciodată nu le poţi avea pe toate!

"Mă simt vinovată. Pe de o parte mă bucur că lucrez, că am proiecte minunate pe teatru, că mă prinde iar 2 noaptea repetând. Pe de altă parte, nu pot să nu regret că e a 4 a noapte la rând când Vlad nu adoarme cu mine. Și de fapt orice ai alege că mama, tot te vei simți vinovată. E că și când nu ai avea în fapt nicio alegere. E un sentiment de vină pentru care nu te pregătește nimeni dinainte. În plus, e un sentiment întreținut, ba chiar întețit de societate, care are acum așteptări uriașe de la o mama: să fie o femeie puternică, independența, cu o carieră strălucită, o soție perfectă, dar și o mama ireproșabilă. Și uite de-aia mă simt acum", a scris Dana Rogoz pe contul de Instagram. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro