Dana Rogoz, în culmea fericirii! A dat vestea pe care o aştepta de câţiva ani: "Acum e minunat"

+3 click pentru
galerie

Dana Rogoz, în culmea fericirii! A dat vestea pe care o aştepta de câţiva ani: "Acum e minunat" © Instagram

Dana Rogoz trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei! În curând urmează să devină din nou mămică şi nu doar pe plan personal îi merge bine, ci şi pe plan profesional. Filmul Mo, în care actriţa joacă rolul principal, are şase nominalizări la Premiile Gopo din acest an!

"Cea mai bună actrița în rol principal" - o nominalizare la care orice actrița visează și doar câteva ajung să trăiască sentimentul de a fi nominalizate la premiile Gopo, Oscarul în cinematografia românească.

Ei bine, Dana Rogoz se află printre norocoase.  Radu Dragomir, soțul ei, dar și regizorul filmului "Mo", a scris rolul principal feminin special pentru ea. Rol care a făcut-o să descopere că e mai puternică decât credea și că atunci când crede în ceva, are de ce să se arunce cu maxim curaj înainte! Acest lucru i-a adus o nominalizare la cele mai așteptate premii atunci când vorbim despre ce înseamnă cinematografia în România, conform Antena Stars.

CITEŞTE ŞI: Adio, dar rămân cu tine! Dana Rogoz a avut ultimul spectacol pe scena teatrului: "Nimeni nu poate spune când va fi urmatoarea reprezentaţie"

Interpreta lui Mo, Dana Rogoz, a impresionat cu rolul studentei şantajate de profesor şi apoi abuzată sexual. Pelicula a rulat cu succes în 2019 la cele mai mari festivaluri internaţionale de film, unde a şi fost premiată.  Vedeta a dorit să aducă în atenţia publicului abuzul de putere asupra femeilor. Mai mult, vrea să meargă în universităţi şi să vorbească, împreună cu psihologi şi cu alţi specialişti, despre hărţuire.

"Selecţiile şi nominalizările la festivaluri nu vin aşa, peste noapte, ci chiar peste ani cu multe nopţi de frământări legate de MO. Dar acum, acum e minunat. Acum simţi că toate au meritat.Trebuie să îi mulţumesc în primul rând lui Radu pentru nominalizarea mea la categoria "Cea mai bună actriţă în rol principal". Pentru că a scris acest rol pentru mine şi pentru că a avut încredere că îl pot susţine.", a declarat Dana Rogoz. 

Dana Rogoz, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu regizorul Radu Dragomir de mai bine de 15 ani. S-au cunoscut lucrând în televiziune, când ea avea doar 18 ani și el 36 şi s-au căsătorit în 2012. Dana Rogoz şi Radu Dragomir au împreună un băieţel şi în curând vor deveni din nou părinți.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro