FOTO / A dat în mintea copiilor. Cum se joacă Dana Rogoz cu fiul ei: "Mă mai supăr pe el că nu stă locului"

+4 click pentru
galerie

FOTO / A dat în mintea copiilor. Cum se joacă Dana Rogoz cu fiul ei: "Mă mai supăr pe el că nu stă locului" © Instagram

Dana Rogoz face orice pentru fericirea celor dragi. Deşi are agenda plină de activităţi şi evenimente, pe plan profesional, artista reuşeşte să se îngrijească la fel de mult şi de familia ei. De curând, frumoasa actriţă a dat în mintea copiilor şi s-a jucat cu fiul ei, aşa cum o făcea şi ea în copilărie.

Dana Rogoz este topită după băieţelul ei. Micuţul Vlad şi-a aniversat ziua de naştere, de 1 Martie, oferindu-i mamei sale cel mai frumos mărţişor. Atât el, cât şi mama şi tatăl lui sunt nerăbădători ca bebeluşul ce este pe drum să se nască. Până atunci, băieţelul profită de timpul petrecut exclusiv cu mama sa şi se distrează de minune împreună.

Frumoasa actriţă este foarte implicată în ceea ce priveşte creşterea fiului său. Chiar dacă este foarte activă pe plan profesional, Dana Rogoz reuşeşte să se împartă cu brio între carieră şi familie. De curând, artista le-a împărtăşit internauţilor că obişnuieşte să se joacă cu fiul său de-a v-ați ascunselea, împărtăşindu-le totodată câteva fotografii emoţionant cu cei doi

În acelaşi timp, Dana Rogoz le-a povestit admiratorilor de pe reţelele sociale că uneori se mai supără pe fiul ei atunci când are prea multă energie, însă de fiecare dată îi trece repede, deoarece este impresionată de inocenţa acestuia.

"Mama, vreau să mă joc pe viaţă! Şi după!" Când mă mai supăr pe el ca nu stă locului, cî mereu îşi găseşte ceva de făcut, ceva care să-l amuze, o să încerc să îmi reamintesc că el, spre deosebire de noi, adulţii, vrea numai şi numai JOACĂ", a scris Dana Rogoz pe Instagram, în dreptul imaginilor cu ea şi fiul ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro