FOTO / Fiul Danei Rogoz împlineşte astăzi şase ani. Ce mesaj emoţionant i-a transmis actriţa

+3 click pentru
galerie

FOTO / Fiul Danei Rogoz împlineşte astăzi şase ani. Ce mesaj emoţionant i-a transmis actriţa © Instagram

Bucurie mare pentru Dana Rogoz! Actriţa este în culmea fericirii, deoarece micuţul său a împlinit astăzi şase ani. Vedeta i-a transmis un mesaj emoţionant, pe care a ţinut să-l împărtăşească şi cu fanii ei de pe reţelele sociale.

În urmă cu şase ani, Dana Rogoz a primit cel mai frumos mărţişor. Pe data de 1 martie, familia ei s-a mărit, atunci când fiul său a venit pe lume. Micuţul Vlad a împlinit astăzi şase anişori, eveniment ce i-a bucurat nespus de mult pe părinţii săi. Cea mai entuziasmată de această aniversare este bineînţeles mama sa, care i-a transmis un mesaj plin de emoţie.

Dana Rogoz a postat de curând pe contul său de Instagram o imagine superbă cu ea şi fiul său, Vlad. Fotografia a fost realizată înainte de 00:00, vedeta captând astfel ultimul minut de când micuţul avea cinci anişori. Potrivit spuselor sale, actriţa i-a pregătit o surpriză specială fiului său, deoarece se îndreaptă împreună spre munte.

"I-am făcut poza la 23:59, când înca mai avea 5 ani. Suntem în rulotă, căci am plecat spre munte! Acum doarme buştean, iar mâine se va trezi fix lângă pârtie. Îl iubesc infinit. Nu există bucurie mai mare decât cea de a-i fi mama. Vlad, eşti o minune! #lamulţiani #6ani #perfectumeu", a scris Dana Rogoz pe reţeaua de socializare.

Dana Rogoz, pregătiri pentru venirea bebeluşului

Dana Rogoz este extrem de nerăbdătoare ca familia sa se mărească cu încă un membru. Vedeta a început pregătirile pentru venirea bebeluşului, achiziţionând un pătuţ pe care l-a şi montat deja.

"A început montarea unui pat nou la el în cameră. Cu alte cuvinte, #cuibuperfect e în pregătire. Altfel, tot azi am descoperit că Vlad îmi atârnă prin casă foi cu reguli noi, create de el. #celmaisimpaticmomentalzilei a fost să le descopăr", a scris Dana Rogoz pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro